Nagelstudio Lisse

Bekijk de kosten van een nagelstudio in Lisse

20%

Discount

29,94 Vanaf prijs

24,95   per uur

Gratis annuleren

100% erkende salons

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een nagelstudio Lisse?

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1,5 uur per behandeling

Bent u op zoek naar een nagelstudio die uw nagels mooi kan verzorgen zodat uw handen en nagels er weer volledig verzorgd uitzien? U vindt de perfecte nagelstudio eenvoudig en snel via ServiceRight Beauty. Naast dat het boeken via ServiceRight Beauty erg eenvoudig kan, profiteert u ook altijd van een voordelige prijs en daarnaast zijn er regelmatig aanbiedingen en acties waarvan u kunt mee profiteren! Tijdens het online boeken kunt u zelf aangeven welke behandeling u wilt laten uitvoeren door de nagelstudio.

Nagelstudio Lisse

29,94

24,95 per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief verbeteren nagelkwaliteit

Inclusief advies

Inclusief GRATIS Voorbereiding

Inclusief 20% Korting

De nagelstudio’s hebben veel ervaring en kunnen u ook in advies voorzien hoe u uw nagels het best kunt verzorgen om zo ook lang te kunnen genieten van het resultaat van de nagelstudio. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor acrylnagels, gellak of kunstnagels. Kies voor de stijl die het best bij u past wanneer u de behandeling laat uitvoeren bij een nagelstudio.

Veelgestelde vragen over een nagelstudio Lisse

Wat is het verschil tussen een nagelstudio en manicure?

De manicure is degene die de behandeling uitvoert en de nagelstudio is de locatie waar de behandeling plaatsvindt Lisse. Dit is het verschil tussen een nagelstudio en een manicure. Deze begrippen spreken elkaar dus niet tegen, maar werken met elkaar samen. Wanneer u op zoek bent naar een manicure, dan bent u op zoek naar iemand die uw nagels goed kan verzorgen. Wanneer u op zoek bent naar een nagelstudio, dan bent u dus eigenlijk op zoek naar de locatie waar u de manicure behandeling kunt laten uitvoeren.

De naam manicure en de naam nagelstudio geven vaak wel nog een ander klein verschil weer. Vaak werkt een manicure meer om de nagels weer gezond en verzorgd te krijgen. Daarnaast doet een manicure vaak ook behandelingen zoals het lakken van de nagels. Tegenwoordig is terug te zien dat steeds meer manicures ook gespecialiseerd zijn in het plaatsen van de kunstnagels.

Wanneer iemand de naam nagelstudio gebruikt, betekent het vaak dat diegene meer gericht is op de nail art. Het gaat dus iets minder op de verzorging van de handen, maar meer op het mooi maken van de nagels. Dit kan in verschillende printjes en patronen en daarbij wordt er ook vaak gewerkt met kunstnagels. Het principe van een manicure en nagelstudio is dus hetzelfde, echter is er vaak een klein verschil wanneer iemand zichzelf een manicure noemt en wanneer iemand zichzelf een nagelstudio noemt. Echter kunnen zij u beiden helpen aan mooie, verzorgde handen en nagels.

Wat zijn de kosten voor een nagelstudio behandeling in Lisse?

De kosten voor een nagelstudio behandeling variëren van €10 tot €80 Lisse. De kosten zijn sterk afhankelijk van de behandeling die u uit wilt laten voeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe set acryl nagels, maar u kunt ook gaan voor gellak of een solar set. Naast deze verschillende kunstnagels, is het ook mogelijk om enkel te kiezen voor een manicure behandeling. De kosten voor een nagelstudio behandeling kunt u dus eigenlijk vergelijken met de kosten voor een manicure behandeling. Hoe meer opties u kiest tijdens de behandeling, hoe hoger de prijs voor de complete behandeling zal zijn.

De meest goedkope behandelingen die in de nagelstudio plaatsvinden, zijn het verwijderen van de gellak, acryl of solar. Daarnaast is ook nagelreparatie een keuze met een goedkoop tarief. Reparatie per nagel is al mogelijk vanaf €3 in Lisse.

Zodra u een nagelstudio behandeling online boekt via ServiceRight Beauty, kunt u ook direct de prijs bekijken. U geeft tijdens het boeken aan welke behandeling u uit wilt laten voeren, op welke datum en welk tijdstip. Verder geeft u de locatie aan waar u zich bevindt, zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan om een nagelstudio bij u in de buurt te vinden. U ziet direct de prijs die hoort bij de door u opgegeven opties. Wanneer het niet mogelijk is om van tevoren een prijs op te geven, dan zult u achteraf een offerte ontvangen. Daarnaast is het ook mogelijk dat u tijdens de behandeling zelf bedenkt dat u toch iets anders wilt met uw nagels. Uiteraard is dit ook mogelijk en u kunt de prijs dan ter plekke met de nagelstudio bespreken Lisse.

Wat kan ik laten doen aan mijn nagels bij een nagelstudio Lisse?

Een nagelstudio kan meerdere verschillende behandelingen uitvoeren. Uiteraard kunt u ook kiezen om een combinatie te doen van de verschillende behandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen uw nagels laten vijlen, maar u kunt ook kiezen voor volledige nailart met de mooiste printjes voor op uw nagels. Het is uiteraard ook mogelijk om voor een combinatie te kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld acrylnagels of bijvoorbeeld gellak. Kortom: u kunt van alles kiezen om aan uw nagels te laten doen bij een nagelstudio.

Verzorgde nagels zijn een must om te hebben. Uw handen zijn vaak het visitekaartje van uzelf en het is dus erg fijn om rond te lopen met verzorgde nagels. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw nagels niet zijn gelakt of dat uw nagellak er nog maar voor de helft opzit. Bezoek daarom regelmatig een nagelstudio om uw handen verzorgd te houden. Vaak kunt u bij een nagelstudio ook kiezen voor een pedicure behandeling. Een pedicure is een behandeling aan uw nagels en voeten. U kunt er bijvoorbeeld ook kiezen om een combinatie te doen van een pedicure en manicure behandeling bij een nagelstudio. Zo heeft u in één keer al uw nagels mooi verzorgd. Wanneer u hiervoor kiest, kunt u dit aangeven bij het boeken. Wij gaan dan voor u op zoek naar een nagelstudio bij u in de buurt van Lisse die deze combinatie behandeling aanbiedt.

Is voor u nailart of een nagelverlenging net iets te veel? Dan kunt u er ook voor kiezen om enkel uw nagels laten verzorgen. Dit houdt o.a. in dat uw nagelriemen verzorgd worden, u een handmassage krijgt en uw nagels een kleurtje te geven door middel van nagellak. Uiteraard is dit niet verplicht en wanneer u enkel verzorging wilt zonder nagellak, is dat ook mogelijk. Als u langer wilt genieten van de kleur op uw nagels, wordt er aangeraden om voor een ander soort nagellak te kiezen zoals bijvoorbeeld gellak. Voor het beste advies, kunt u altijd navraag doen bij de nagelstudio waar u de behandeling laat uitvoeren.

Over Lisse

Lisse is een plaats gelegen in Zuid Holland. Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland aan de Noordzeekust. De grootste stad is Rotterdam en de hoofdstad is Den Haag.

In 3 stappen uw Nagelstudio geregeld in Lisse

Stap 1

Selecteer op onze website de beauty behandeling & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Stap 3

U bent in goede handen bij een van onze erkende beauty servicepunten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Beauty in Lisse voor uw Nagelstudio?

Al meer dan 1000 beauty servicepunten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Beauty

Gratis annuleren mogelijk

Alle bij ServiceRight Beauty aangesloten servicepunten zijn erkend door ServiceRight

Last minute boekingen mogelijk

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7721 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Beauty

-20%

Massage NU tijdelijk 20% korting!

alle massages
Professionele masseurs
Landelijke dekking

BEKIJK & BOEK

-20%

Manicure NU tijdelijk 20% korting!

Vakkundige specialisten
Gecertificeerd CND Manicure
Aangesloten bij Brancheorganisatie

BEKIJK & BOEK

-20%

Gezichtsbehandeling NU tijdelijk 20% korting!

vakkundige specialisten
Producten van hoogwaardige merken
Nieuwste apparatuur

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke