Pedicure

Kosten van een pedicure

20%

Discount

35,94 Vanaf prijs

29,95   per uur

Gratis annuleren

100% erkende salons

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een pedicure?

pedicure

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1,5 uur per behandeling

Wanneer u last heeft van uw voeten of wanneer u gewoon wilt genieten van een fijne behandeling, dan kunt u langs een pedicure gaan. Soms is een pedicure behandeling noodzakelijk wanneer u echt last heeft van iets zoals een likdoorn. Dit kan u vaak vervelend belemmeren en kan er soms zelfs voor zorgen dat het lopen moeilijk gaat. Wanneer u hier last van heeft, is een bezoek aan de pedicure een goede optie.

Pedicure

35,94

29,95 per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Voetmassage

Inclusief INTAKE

Inclusief GRATIS Voorbereiding

Inclusief 20% Korting

pedicure

Vaak kunnen zij u volledig van de pijn verhelpen of in elk geval de pijn verlichten. Het kan ook zijn dat u geen last heeft van uw voeten, maar dat u gewoon wilt genieten. Een heerlijke voetmassage, uw nagels mooi gelakt en heerlijke zachte voeten. Ook hierbij kan een pedicure u goed helpen. Kunt u niet meer wachten? Boek dan snel uw pedicure behandeling via ServiceRight Beauty!

Veelgestelde vragen over een pedicure

Wat zijn de kosten van een pedicure?

Een pedicure behandeling is al mogelijk vanaf €29,95 per uur. Tijdens een pedicure behandeling worden de voeten eerst gereinigd, vervolgens worden de nagels geknipt, eelt wordt weggehaald en de voeten kunnen worden gescrubd. Wanneer u last heeft van een ingegroeide nagel of een likdoorn, dan kan de pedicure u hier ook mee helpen.

Het is ook mogelijk om uw nagels te laten lakken na de behandeling of te kiezen voor French pedicure. Hier komt wel een toeslag bij van €10 of €15, afhankelijk van welke kleur u kiest. Wanneer een nagel zo erg beschadigd is dat er een deel van de nagel mist, dan kan dit middels een nagelreparatie worden gerepareerd. De kosten hiervan zijn €15. Het is ook mogelijk dat een nagel niet helemaal recht groeit, maar bijvoorbeeld ingroeit dan kan dit worden verholpen met een nagelbeugel. Het gebruik van een nagelbeugel is ook €15. Uw pedicure zal hierin een advies geven en aangeven wat er exact nodig is om uw nagels weer te herstellen en deze weer mooi en pijnloos te krijgen. Vaak kan een pedicure dit het best inschatten wanneer zij uw voeten kunnen zien, zodat ze echt kunnen zien wat er mis is en wat de beste oplossing zou zijn voor het probleem.

Kortom: de kosten hangen af van wat er gedaan moet worden om u van het probleem af te helpen. Wanneer er geen problemen met uw voeten zijn, maar u wilt gewoon genieten van een fijne pedicure behandeling, dan kunt u kiezen voor de pedicure behandeling zonder extra’s. Uiteraard is het dus ook mogelijk om te kiezen voor het lakken van de nagels. Na afloop van de pedicure behandeling kunt u ook vaak wat fijne producten kopen om uw voeten ook thuis goed te kunnen verzorgen.

Wat doet een ambulant pedicure?

Een ambulante pedicure werkt niet vanuit een bedrijfsruimte, maar komt bij de mensen aan huis. Met name voor de mensen die minder mobiel zijn is het erg fijn om een ambulante pedicure in te schakelen, zodat zij de deur niet zelf uit hoeven. Ook voor de mensen die wel nog goed te been zijn, maar die het gewoon fijn vinden om vanuit huis te genieten van de behandeling, is het mogelijk om een ambulante pedicure in te schakelen. Een fijne uitkomst wanneer u kinderen heeft, geen vervoer of wanneer u zich thuis het prettigst voelt. Daarnaast bent u ook minder tijd kwijt aan een pedicure behandeling, omdat de reistijd komt te vervallen. U kunt thuis bezoek blijven ontvangen of u kunt de huishoudelijke taken voortzetten terwijl u wacht op de pedicure. Bent u specifiek op zoek naar een ambulante pedicure? Dan kunt u deze eenvoudig vinden via ServiceRight Beauty.

De ambulante pedicure zorgt ervoor dat alle producten worden meegenomen naar de locatie waar u zich bevindt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de producten of apparatuur, want dit wordt helemaal verzorgd door de ambulante pedicure. Daarnaast neemt de ambulante pedicure vaak ook een beensteun mee, zodat u uw been kunt laten rusten op de beensteun tijdens de pedicure behandeling.

De pedicure behandeling duurt gemiddeld een uur. Dit is uiteraard afhankelijk van hoeveel werk de pedicure heeft en welke extra’s er gedaan moeten worden naast de standaard pedicure behandeling.

Er wordt misschien gedacht dat het inschakelen van een ambulante pedicure duurder is dan een reguliere pedicure. Toch is dit vaak een misvatting. Een ambulante pedicure heeft geen bedrijfsruimte die ze moeten huren en hierdoor zijn de vaste kosten voor de pedicure vaak lager. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat de ambulante pedicure meer vraagt dan een reguliere pedicure!

Wat doet een medische pedicure?

Een pedicure is niet automatisch ook een medische pedicure. Wanneer een pedicure een medische pedicure is, heeft de pedicure een extra examenonderdeel gedaan. Een medische pedicure houdt in dat zij ook risicovoeten mogen behandelen, zoals de voeten van mensen met diabetes. Wat valt er eigenlijk nog meer onder risicovoeten? Mensen met reuma, ouderdom of spasticiteit vallen ook onder de risicovoeten. Wanneer u hieronder valt, is het alleen voor een medische pedicure toegestaan om de pedicure behandeling bij u uit te voeren. Om zeker te weten of de pedicure een medische pedicure is, kunt u dit controleren in het Kwaliteitsregister voor Pedicures van ProCERT. Doordat de medisch pedicure geregistreerd staat, kunnen wij de kwaliteit hiervan garanderen en is het zeker dat zij u mogen behandelen.

Twijfelt u of u een afspraak moet maken bij een medische pedicure of een reguliere pedicure? U kunt dit altijd met ons overleggen. Daarnaast is het ook voor mensen zonder risicovoeten mogelijk om een afspraak te maken bij een medische pedicure. Een medische pedicure heeft alleen een extra module van de opleiding gevolgd, waardoor zij nog meer kennis hebben en een extra aantekening hebben. Het is dus altijd mogelijk om een afspraak te maken bij een medische pedicure!

Wanneer u op zoek bent naar een medische pedicure, dan kunt u dit tijdens het online boeken aangeven. Bij ServiceRight Beauty zijn er honderden medisch pedicure aangesloten en kunnen we op deze manier op zoek gaan naar de juiste medisch pedicure bij u in de buurt! Boek nu de medisch pedicure online of boek de medisch pedicure via de chat op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Wij plannen dan gelijk voor u de afspraak in. Vaak is het al mogelijk dat u op korte termijn terecht kunt bij een pedicure en anders boeken wij voor u de eerstvolgende mogelijkheid!

In welke Nederlandse steden is men het meest op zoek naar een pedicure?

pedicure in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Pedicure geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website de beauty behandeling & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Stap 3

U bent in goede handen bij een van onze erkende beauty servicepunten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Beauty voor uw Pedicure?

Al meer dan 1000 beauty servicepunten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Beauty

Gratis annuleren mogelijk

Alle bij ServiceRight Beauty aangesloten servicepunten zijn erkend door ServiceRight

Last minute boekingen mogelijk

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7721 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Beauty

-20%

Massage NU tijdelijk 20% korting!

alle massages
Professionele masseurs
Landelijke dekking

BEKIJK & BOEK

-20%

Manicure NU tijdelijk 20% korting!

Vakkundige specialisten
Gecertificeerd CND Manicure
Aangesloten bij Brancheorganisatie

BEKIJK & BOEK

-20%

Gezichtsbehandeling NU tijdelijk 20% korting!

vakkundige specialisten
Producten van hoogwaardige merken
Nieuwste apparatuur

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke