Kapper

Bekijk de kosten van een kapper

20%

Discount

23,94 Vanaf prijs

19,95

Gratis annuleren

100% erkende salons

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een kapper?

Kapper

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 2 uur per behandeling

Bent u toe aan een nieuwe coupe? Wilt u graag uw haren laten verven, knippen of laten stylen? Dan kunt u via ServiceRight Beauty een kapper vinden die u hierbij kan helpen! Bij ServiceRight Beauty zijn de beste kappers aangesloten! U kunt eenvoudig aangeven in welke omgeving u zich bevindt, wanneer u de afspraak plaats wil laten vinden en wat u wilt doen met uw haar.

Kapper

23,94

19,95

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS Voorbereiding

Inclusief stylen

Inclusief 20% Korting

Kapper

Op basis van deze gegevens zoeken wij de kapper die u het best kan helpen en ervoor kan zorgen dat u weer kunt stralen met uw nieuwe kapsel. Via ServiceRight Beauty kunt u terecht voor een kapper voor dames, heren en kinderen. Geef bij het boeken aan voor wie de afspraak is. Vaak duurt een afspraak voor kinderen namelijk korter en is daardoor ook vaak goedkoper!

Veelgestelde vragen over een kapper

Kan ik naar een gespecialiseerde krullen kapper via ServiceRight Beauty?

Er zijn bij ServiceRight Beauty inderdaad ook gespecialiseerde krullen kappers aangesloten. Wanneer u een mooie bos krullen heeft, dan kunt u het best kiezen voor een speciale krullen kapper. Een krullen kapper weet precies hoe ze de krullen het best kunnen verzorgen en knippen. Het behandelen van krullen is een echt vak apart en door hier de juiste specialist voor in te schakelen, weet u ook zeker dat uw krullen straks het mooist uit komen. Elke krul valt ook weer anders, dus het is aan de kapper om goed te kijken hoe de krullen vallen en hier ook de knipbeurt op aan te passen. Wanneer het haar deels geverfd moet worden, is dit ook weer net iets anders dan wanneer iemand stijl haar heeft. Het haar is veel speelser en valt niet recht, stijl naar beneden. Het is een ware kunst om de krullen zo mooi en gezond mogelijk te krijgen na een kappersbeurt. Naast de behandeling die bij de kapper plaatsvindt, kan de krullen kapper ook aangeven hoe de krullen het beste verzorgd kunnen worden zodra u thuis bent. Er zijn veel speciale producten die het best werken voor uw krullende haar. De krullen kapper heeft hier de meeste ervaring mee en kan u hierin het beste adviseren. Heeft u dus krullen en wilt u graag een afspraak maken bij een kapper? Kijk dan eens naar een krullen kapper, want vaak kunnen zij u het beste helpen en kunt u de kapper weer verlaten met een prachtige bos gezonde krullen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Boek dan snel online uw afspraak of neem via de chat contact op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Wij zoeken dan voor u de beste krullen kapper bij u in de buurt!

Hoe vaak moet ik naar de kapper?

Hoe vaak u naar de kapper moet gaan, is volledig afhankelijk van uw haar. Wij adviseren om bij kort haar elke maand een afspraak te maken bij de kapper. Zo blijft uw haar er verzorgd uitzien. Wanneer u lang haar heeft, zouden we adviseren om elke 3 maanden een afspraak te maken bij de kapper en bij middellang haar kunt u het beste elke 6 tot 8 weken langs de kapper gaan om de punten te laten knippen. Wanneer u zich aan deze richtlijnen houdt, dan blijft uw haar het mooist en heeft u altijd verzorgd haar! Wanneer u uw haar ook verft, is het ook verstandig om dit vaak bij te werken. Het hangt er wel vanaf hoe uw haar is geverfd. Wanneer u bijvoorbeeld alleen de puntjes heeft geverfd, dan is het iets minder noodzakelijk dat het vaak geverfd wordt. Als uw gehele haar is geverfd, dan komt het sneller voor dat u uitgroei heeft en in dit geval is het wel belangrijker dan het haar vaker wordt bijgewerkt om het haar verzorgd te houden.

Wanneer het haar verzorgd en gezond is, is het mogelijk om iets langer de tijd te nemen tussen de kappersbeurten. Wanneer het haar erg beschadigd is, dan is het verstandiger om vaker naar de kapper te gaan. De kapper kan zo het haar goed blijven verzorgen en bijwerken, zodat het haar optimaal kan herstellen. Wanneer u niet weet hoe vaak het verstandig is om naar de kapper te gaan met uw haar, dan kunt u dit het beste bij de kapper zelf vragen. De kapper kan een deskundige blik werpen op uw haar en het beste inschatten wat het beste is voor uw haar.

Sommige mensen kiezen er ook voor om regelmatig het haar te laten stylen bij de kapper. Dit blijft vaak een aantal dagen goed zitten, waardoor er een aantal dagen weinig tot niks gedaan hoeft te worden aan het haar. Dit is natuurlijk erg fijn, maar betekent wel dat het kappersbezoek wat frequenter is.

Wat zijn de kosten voor een kapper?

De kosten van de kapper hangen af wat u wilt doen met uw haar. Wilt u alleen een knipbeurt en is de knipbeurt voor een dame, heer of kind? Of wilt u ook uw haar verven en genieten van een heerlijk masker en na afloop ook uw haar in model laten brengen? Al deze opties hebben uiteraard invloed op de kosten van de kapper. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij de kapper en u wilt weten wat de exacte kosten zullen zijn als u een behandeling extra neemt, dan kunt u dit uiteraard altijd opvragen.

De kosten om uw haar te laten knippen, zijn ongeveer €19.95. Dit is dan inclusief het wassen en het drogen van het haar. Wanneer het haar van een kind geknipt moet worden, zijn de kosten ongeveer €10. Kinderen zijn vaak een stuk sneller klaar en dat is maar goed ook. Het is voor de kinderen soms nog lastig om stil te zitten en zo kunnen ze toch snel weer geknipt worden en genieten van een frisse coupe! Wanneer u ook uw haar wilt verven, hangen de kosten erg af van wat u wilt. Wilt u uw haar in één kleur verven of wilt u verschillende kleuren? En gaat het om het gehele haar of om alleen highlights? Heeft u lang haar of kort haar? Al deze factoren hebben invloed op de prijs. Het verven kan vanaf €20.

Wanneer u enkel uw haar wilt laten stylen, voor bijvoorbeeld een leuk feest of juist omdat u de volgende dagen wilt genieten van mooi haar en hier geen omkijken naar wilt? Dan kunt u ook kiezen voor styling. Dit is al mogelijk vanaf €20! U kunt bij verschillende kappers ook kiezen voor een speciale behandeling om uw haar extra goed te verzorgen. De kosten hiervan hangen af van de kapper waar u naartoe gaat omdat iedereen weer andere producten gebruikt en voor u haar weer andere producten worden gebruikt dan voor het haar van iemand anders.

kapper in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Kapper geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website de beauty behandeling & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Stap 3

U bent in goede handen bij een van onze erkende beauty servicepunten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Beauty voor uw Kapper?

Al meer dan 1000 beauty servicepunten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Beauty

Gratis annuleren mogelijk

Alle bij ServiceRight Beauty aangesloten servicepunten zijn erkend door ServiceRight

Last minute boekingen mogelijk

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7721 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Beauty

-20%

Massage NU tijdelijk 20% korting!

alle massages
Professionele masseurs
Landelijke dekking

BEKIJK & BOEK

-20%

Manicure NU tijdelijk 20% korting!

Vakkundige specialisten
Gecertificeerd CND Manicure
Aangesloten bij Brancheorganisatie

BEKIJK & BOEK

-20%

Gezichtsbehandeling NU tijdelijk 20% korting!

vakkundige specialisten
Producten van hoogwaardige merken
Nieuwste apparatuur

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke