Schoonheidsspecialist

Kosten van een schoonheidsspecialist

20%

Discount

59,40 Vanaf prijs

49,50   per uur

Gratis annuleren

100% erkende salons

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een schoonheidsspecialist?

Schoonheidsspecialist

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1,5 uur per behandeling

Een schoonheidsbehandeling is vooral een erg fijne, ontspannende ervaring voor de meeste mensen. Naast dat het een fijne ervaring is, is het ook erg goed voor uw huid. Het is niet altijd direct duidelijk, maar de huid wordt aan veel blootgesteld. Tijdens de weersveranderingen heeft de huid het ene moment te maken met een felle zon en het andere moment is er weer harde regen of hagel.

Schoonheidsspecialist

59,40

49,50 per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS Voorbereiding

Inclusief advies

Inclusief salonapparatuur

Inclusief 20% Korting

Schoonheidsspecialist

Daarnaast wordt er ook veel make-up gebruikt dat schadelijk kan zijn voor de huid of in elk geval voor beschadigingen kan zorgen. Het is daarom erg belangrijk om de huid goed te verzorgen. Dit begint uiteraard bij u thuis door het gebruik van de juiste producten en de huid dagelijks goed te reinigen. Toch is er meer voor nodig en daarom is het verstandig om af en toe een fijne gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialist te boeken!

Veelgestelde vragen over een schoonheidsspecialist

Wat zijn de kosten voor een schoonheidsspecialist

Een schoonheidsspecialist kan verschillende behandelingen bij u uitvoeren. De verschillende behandelingen hebben ook elk een eigen prijs en daardoor heeft een schoonheidsspecialist eigenlijk een lange prijslijst! Een gemiddelde gezichtsbehandeling kost ongeveer €49,50. De duur van de behandeling heeft hier uiteraard een grote invloed op. De ene behandeling duurt 30 minuten, terwijl een andere behandeling 90 minuten duurt. Vanzelfsprekend kost de behandeling van 90 minuten meer dan de behandeling van 30 minuten.

Naast de standaard gezichtsbehandelingen, is het ook mogelijk om lichaamsdelen te ontharen bij de schoonheidsspecialist. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden, zoals bijvoorbeeld door harsen, waxen of middels IPL. De verschillende technieken hebben hun eigen prijs en ook elk lichaamsonderdeel heeft een eigen prijs. Een bovenlip ontharen is over het algemeen een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld de volledige benen ontharen.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden bij een schoonheidsspecialist! Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om acne te laten behandelen, huidverjonging uit te laten voeren of couperose te laten behandelen. De kosten hiervan hangen af van uw huid en zal de schoonheidsspecialist vaststellen nadat zij de huid hebben kunnen bekijken.

Bent u benieuwd naar de kosten voor de behandeling die u in gedachten heeft? Tijdens het online boeken kunt u direct de prijs zien van de behandeling die u wilt laten uitvoeren. Kies voor de gezichtsbehandeling die u wilt laten uitvoeren en de prijs wordt voor u getoond. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere behandelingen in één keer te boeken. Wanneer het niet mogelijk is om direct een prijs te tonen, dan kunt u achteraf een offerte ontvangen. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij vervolgens direct voor u aan de slag om de afspraak voor u in te plannen. Wij zorgen ervoor dat u snel terecht kan bij een schoonheidsspecialist bij u in de buurt.

Kan ik mee-eters verwijderen bij de schoonheidsspecialist?

Er zijn tegenwoordig veel middelen om zelf thuis aan de slag te gaan met het verwijderen van mee-eters. Toch zijn de meeste middelen hiervoor niet zo effectief als een behandeling bij de schoonheidsspecialist. De schoonheidsspecialist heeft hier een speciale methode voor en kan op een goede manier de mee-eters verwijderen. Allereerst worden de poriën geopend zodat de schoonheidsspecialist goed bij de mee-eters kan komen. De poriën worden meestal geopend door middel van een stoombad of door een speciaal apparaat genaamd vapozone. Vervolgens kunnen de mee-eters vaak eenvoudig worden verwijderd met behulp van een tissue en de vingers. Het is wel belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan, omdat de huid makkelijk kan beschadigen. Dit is ook de reden dat het het verstandigst is om dit te laten doen door een schoonheidsspecialist. Uiteraard is hygiëne hierbij belangrijk en moeten de handen schoon zijn. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurd, is ook de kans op ontstekingen groter. De schoonheidsspecialist weet precies waar zij op moeten letten tijdens het verwijderen van mee-eters waardoor de kans op ontstekingen nihil is.

Wanneer het verwijderen van de mee-eters niet goed gedaan wordt, kan het zijn dat niet alleen de huid beschadigd wordt, maar kan er ook een ontsteking ontstaan. Wanneer dit het geval is, zult u er alleen maar meer last van hebben en zal de puist ook alleen maar groter worden.

Heeft u dus last van mee-eters? Plan dan een afspraak in bij de schoonheidsspecialist om deze te laten verwijderen. Deze zal de mee-eters op de juiste manier voor u verwijderen, zodat u zo min mogelijk last heeft van de mee-eters en de huid niet wordt beschadigd.

Kan ik een ingegroeide haar verwijderen bij de schoonheidsspecialist?

Heeft u last van een ingegroeide haar? Dit is vaak niet zo’n fraai gezicht, maar nog belangrijker: u kan hier ook echt last van hebben en het kan pijn doen of het kan erg jeuken. Een ingegroeide haar kan op elke plaats in het lichaam plaatsvinden. Dit kan dus bijvoorbeeld in het gezicht zijn, maar ook onder de oksel of op de bikinilijn. De huid kan rood worden en dit kan gaan jeuken of u krijgt bultjes. Wanneer het haarzakje ontstoken is kan het gaan irriteren en dit is uiteraard erg vervelend. U kunt bij de schoonheidsspecialist terecht om de ingegroeide haar te laten verwijderen. De schoonheidsspecialist zal ervoor zorgen dat deze op de juiste manier wordt verwijderd en u geen last meer zult hebben van de ingegroeide haar.

U kunt zelf ook proberen om ingegroeide haren zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt namelijk letten op de manier waarop u uw haren scheert. Scheer de haartjes niet te kort en scheer met de haarrichting mee. Dit kan ervoor zorgen dat dat haartjes de juiste kant op blijven groeien. Wanneer de haartjes te kort worden geschoren, kan het zo zijn dat de haartjes in de huid om het haartje heen groeien. Doordat de huid dit niet herkend, gaat de huid het haartje afstoten en zo ontstaat de ingegroeide haar met alle gevolgen van dien. Geef tijdens het boeken van uw beauty behandeling aan dat het gaat om een ingegroeide haar en op welke plaats de ingegroeide haar zit. Op deze manier kunnen wij u voorzien van de juiste kosten en de juiste schoonheidsspecialist voor u inschakelen.

schoonheidsspecialist in uw buurt

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Schoonheidsspecialist geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website de beauty behandeling & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Stap 3

U bent in goede handen bij een van onze erkende beauty servicepunten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Beauty voor uw Schoonheidsspecialist?

Al meer dan 1000 beauty servicepunten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Beauty

Gratis annuleren mogelijk

Alle bij ServiceRight Beauty aangesloten servicepunten zijn erkend door ServiceRight

Last minute boekingen mogelijk

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7721 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Beauty

-20%

Massage NU tijdelijk 20% korting!

alle massages
Professionele masseurs
Landelijke dekking

BEKIJK & BOEK

-20%

Manicure NU tijdelijk 20% korting!

Vakkundige specialisten
Gecertificeerd CND Manicure
Aangesloten bij Brancheorganisatie

BEKIJK & BOEK

-20%

Gezichtsbehandeling NU tijdelijk 20% korting!

vakkundige specialisten
Producten van hoogwaardige merken
Nieuwste apparatuur

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke