Massage Rotterdam

Kosten van een massage in Rotterdam

20%

Discount

70,80 Vanaf prijs

59,-   per uur

Gratis annuleren

100% erkende salons

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een Massage Rotterdam

Massage

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1,5 uur per behandeling

Bent u op zoek naar een masseur in Rotterdam om te genieten van een heerlijke massage? Of heeft u ergens last en wilt u dit laten verhelpen door het gebruik van een massage? Boek dan nu een massage in Rotterdam via ServiceRight Beauty en wij boeken voor u de massage naar keuze bij het servicepunt bij u in Rotterdam. Een massage biedt vele voordelen. Zo zorgt een massage onder andere voor een verbeterde bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen.

Massage Rotterdam

70,80

59,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS Voorbereiding

Inclusief massageolie

Inclusief adviesgesprek

Inclusief 20% Korting

Massage

Daarnaast biedt een massage ontspanning en verbetert een massage uw weerstand. Er zijn verschillende soorten massages via ServiceRight Beauty te boeken in Rotterdam. U kunt tijdens het boeken aangeven welke massage u wilt, in welke plaats en op welke datum. Op basis van deze gegevens zullen wij voor u aan de slag gaan om een heerlijke massage voor u in te plannen in Rotterdam!

Veelgestelde vragen over een Massage Rotterdam

Wat voor soorten massages zijn er Rotterdam?

Er zijn erg veel verschillende massages in Rotterdam. Elk type massage heeft zijn eigen voordelen en daarom is het goed om te kijken naar wat u wilt bereiken met de massage. Naar aanleiding van uw doel van de massage kunt u kiezen voor een bepaald type massage. Zo zijn er onder andere een ontspanningsmassage, een Chinese massage, een Thaise massage, Japanse massage en een Czech massage. Hieronder zullen we u uitleggen wat de verschillende massages inhouden.

Ontspanningsmassage Rotterdam

Een ontspanningsmassage is er echt op gericht om te ontspannen. De massage is wat zachter en rustgevender dan andere massage en zorgt ervoor dat u weer ruimte in uw hoofd krijgt. Wanneer u moeilijk kunt ontspannen kunt u last krijgen van verschillende lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en nekpijn. Om dit te voorkomen is het daarom belangrijk dat u ontspant en dat kan heerlijk tijdens deze massage!

Chinese massage Rotterdam

Een Chinese massage is vaak ook een erg ontspannende massage. De masseur kan zich aanpassen naar uw wensen. Hij of zij kan de massage zo hard of zacht maken zoals u wilt. De massage is gericht op reflexologie en de energiestromen in het lichaam. Door gebruik te maken van de verschillende drukpunten in het lichaam, wordt het lichaam gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan om te herstellen. Leuk detail: bij een Chinese massage houdt u uw kleren aan in tegenstelling tot veel andere massages. Het drukken op de drukpunten in uw lichaam gebeurd door uw kleren heen. Dit kan vaak voor de mensen als prettig worden ervaren wanneer u het lastig vindt om uw kleren uit te trekken.

Thaise massage Rotterdam

Een Thaise massage bestaat al eeuwenlang en is ook een van de meest bekende massages. De Thaise massage wordt vaak als erg effectief gezien, maar minder vaak als ontspannend. Een Thaise massage kan helpen bij vermoeidheid, hoofdpijn en een slechte doorbloeding. Tijdens de massage wordt uw lichaam in diverse yoga posities gebracht. Daarnaast is de masseur vaak erg stevig en hard in het masseren op de energiebanen. Dit zorgt ervoor dat de massage effectief is, maar soms dus ook wat pijnlijker.

Japanse massage Rotterdam

Een Japanse massage wordt ook wel een Shiatsu massage genoemd. Een Japanse massage kan ook wel deels vergeleken worden met een Thaise massage. Bij een Japanse massage wordt er namelijk ook gebruik gemaakt van de verschillende drukpunten in het lichaam. Deze drukpunten staan in contact met onder andere de botten, spieren en zenuwen en door op de juiste drukpunten druk te zetten, wordt het lichaam geactiveerd om te herstellen. De druk wordt uitgeoefend door op de drukpunten te duwen met onder andere de vingers, maar hier kan gebruik worden gemaakt van de volledige handpalmen of duimen. Een Japanse massage kan uitgevoerd worden over de kleren heen en het is dus niet altijd nodig om de kleren uit te doen. Voor sommige mensen kan dit als erg prettig worden ervaren. Heeft u last van uw spieren? Dan is de Japanse massage een goede keuze!

Naast deze verschillende massages, zijn er nog meer verschillende massages mogelijk. Kijk in de volledige lijst tijdens het boeken en kies voor de massage die u wenst. Wanneer u niet exact weet welke massage voor u het beste is, kunt u aangeven waar u last van heeft, zodat de masseur u kan adviseren of de specifieke massage ook geschikt is voor uw klachten. Loop niet langer rond met uw klachten, maar ga direct aan de slag met uw klachten en boek nu een massage via ServiceRight Beauty voor in Rotterdam.

Wat zijn de kosten van een massage in Rotterdam?

De kosten van een massage hangen af van het soort massage dat u wilt inplannen en daarnaast ook de duur van de massage in Rotterdam. Een massage is al in te plannen vanaf €30 voor 30 minuten in Rotterdam. Wanneer u ervoor kiest om de massage online te boeken, dan kunt u per massage ook bekijken wat de kosten hiervan zijn. Allereerst kiest u het type massage en daarna ook de duur van de massage. Op basis van deze gegevens wordt er alvast een prijs getoond. Het kan ook zijn dat wanneer u meerdere massages in één keer boekt, zoals bijvoorbeeld bij een 10-rittenkaart, dat u voordeliger uit bent. Heeft u hier interesse in? Geef dit dan tijdens het boeken aan en wij zullen voor u op zoek gaan naar de beste mogelijkheden!

Of u nou kiest voor de Japanse massage, Chinese massage of misschien wel een stoelmassage, sportmassage of triggerpointmassage: elke massage heeft zijn eigen specialisme en daar hoort ook bij elke massage een andere prijs bij. Het is daarom ook lastig om in één antwoord te omvatten wat de kosten zullen zijn van een massage. Toch kunt u hierbij rekening houden met een gemiddeld bedrag van €30 tot €100 per behandeling.

Het is ook mogelijk om via de chat contact met ons op te nemen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00. Wij kunnen dan samen met u de afspraak inplannen in Rotterdam wanneer het u bijvoorbeeld online niet wilt lukken.

Over Rotterdam

Rotterdam is de 2e bekendste stad van Nederland. Dit is de hoofdstad van Zuid-Holland. De stad staat ook bekend om de grootste haven van Nederland. Daarnaast bevindt zich in deze stad ook veel ServiceRight garages.

In 3 stappen uw Massage geregeld in Rotterdam

Stap 1

Selecteer op onze website de beauty behandeling & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Stap 3

U bent in goede handen bij een van onze erkende beauty servicepunten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Beauty in Rotterdam voor uw Massage?

Al meer dan 1000 beauty servicepunten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Beauty

Gratis annuleren mogelijk

Alle bij ServiceRight Beauty aangesloten servicepunten zijn erkend door ServiceRight

Last minute boekingen mogelijk

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7721 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Beauty

-20%

Massage NU tijdelijk 20% korting!

alle massages
Professionele masseurs
Landelijke dekking

BEKIJK & BOEK

-20%

Manicure NU tijdelijk 20% korting!

Vakkundige specialisten
Gecertificeerd CND Manicure
Aangesloten bij Brancheorganisatie

BEKIJK & BOEK

-20%

Gezichtsbehandeling NU tijdelijk 20% korting!

vakkundige specialisten
Producten van hoogwaardige merken
Nieuwste apparatuur

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke