Gezichtsbehandeling Amsterdam

Kosten van een gezichtsbehandeling in Amsterdam

20%

Discount

41,94 Vanaf prijs

34,95

Gratis annuleren

100% erkende salons

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een Gezichtsbehandeling Amsterdam

Gezichtsbehandeling

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1,5 uur per behandeling

Uw gezicht wordt de hele dag blootgesteld aan vele weersomstandigheden en andere factoren die de huid kunnen beschadigen. Het is daarom belangrijk om uw gezicht en huid goed te verzorgen. Dit begint bij u thuis door goede verzorgingsproducten te gebruiken. Wanneer u goede verzorgingsproducten gebruikt, kunt u al een begin maken aan de verzorging van uw gezicht, maar voor de diepere reiniging is het belangrijk dat u af en toe een gezichtsbehandeling neemt.

Gezichtsbehandeling Amsterdam

41,94

34,95

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS Voorbereiding

Inclusief reinging

Inclusief scrubben

Inclusief 20% Korting

Gezichtsbehandeling

Hierdoor kan de huid nog beter herstellen en straalt uw huid zoals nooit tevoren. Daarnaast is een gezichtsbehandeling ook vaak erg ontspannen, waardoor u kunt genieten van een echt momentje voor uzelf. Wilt u een gezichtsbehandeling inplannen? Doe dit dan direct online via de boekingstool op ServiceRight Beauty of stuur ons een chat.

Veelgestelde vragen over een Gezichtsbehandeling Amsterdam

Wat wordt er gedaan bij een gezichtsbehandeling?

Er zijn verschillende soorten gezichtsbehandelingen in Amsterdam. Een gezichtsbehandeling wordt volledig aangepast naar uw huid zodat optimaal gebruik kan maken van de behandeling. Wanneer u voor het eerst bij een schoonheidssalon een afspraak heeft, zal de schoonheidsspecialist een analyse maken van uw huid. Tijdens de analyse zal hij of zij uw huidtype vaststellen en daar de behandeling en producten op aanpassen. Daarnaast kan het ook zijn dat de schoonheidsspecialist een ander soort behandeling adviseert naast de gezichtsbehandeling om eventuele andere problemen te verhelpen.

Een gezichtsbehandeling begint altijd met een reiniging. Het gezicht wordt uitgebreid gereinigd met de producten die uitermate geschikt zijn voor uw huid. Tijdens de reiniging wordt de hals ook meegenomen. Na de reiniging wordt de huid gestoomd of gescrubd zodat de mee-eters en gerstekorrels gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Wanneer u dit wenst, kunnen de wenkbrauwen geëpileerd worden. Zodra dit minder leuke werk achter de rug is, kan de echte ontspanning beginnen. Het gezicht wordt verzorgd met een masker en een ontspannende gezichtsmassage. De behandeling wordt vaak afgesloten met een fijne crème waarmee de werking van de behandeling nog even door kan werken. Zo kunt u optimaal genieten van de behandeling.

Kortom: uw gezicht wordt volledig aangepakt tijdens een gezichtsbehandeling en verzorgd tot in de puntjes. De huid krijgt een echte boost en kan weer de vele factoren van buitenaf beter aan. Daarnaast kan u heerlijk ontspannen tijdens de behandeling en komt u helemaal opgeladen terug van de behandeling. Na de behandeling is het verstandig om veel water te drinken, zodat alle afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.

Wat zijn de kosten van een gezichtsbehandeling Amsterdam?

Een gezichtsbehandeling begint vanaf €34,95 in Amsterdam. De prijzen van een gezichtsbehandeling kunnen dus flink variëren. De prijs is voornamelijk afhankelijk van het type behandeling dat u uit laat voeren. Een basis behandeling is uiteraard een stuk voordeliger dan een uitgebreide behandeling. De producten die er gebruikt worden tijdens een behandeling zijn ook van invloed op de prijs van de behandeling. Wanneer er een duurder merk gebruikt wordt, is de prijs van de behandeling ook vaak duurder. De prijs van de producten wordt op deze manier doorberekend. Daarnaast kunnen er nog vele extra’s ingepland worden zoals bijvoorbeeld couperose en/of steelwratjes verwijderen. Alle extra’s hebben invloed op de kosten van de gezichtsbehandeling.

Tijdens het online boeken van uw gezichtsbehandeling op ServiceRight Beauty kunt u aangeven welke behandeling u exact wilt en welke extra’s u daar graag bij zou willen. Op basis hiervan ziet u ook direct een prijs van de totale behandeling. Wanneer u graag een optie wilt die er niet tussen staat, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen voor u kijken wat er mogelijk is en/of er een servicepunt bij u in de buurt zit die alsnog de behandeling voor u kan uitvoeren.

De kosten van een gezichtsbehandeling zijn dus van veel factoren afhankelijk en kunt u dus direct online zien tijdens het boeken van uw gezichtsbehandeling. Het is ook mogelijk om een gezichtsbehandeling telefonisch te boeken. U kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 bereiken via de chat.

Zijn er verschillende soorten gezichtsbehandelingen Amsterdam?

Er zijn erg veel verschillende soorten gezichtsbehandelingen. U kunt onder andere kiezen voor een gezichtsbehandeling voor mannen, een duo gezichtsbehandeling of een Chinese gezichtsbehandeling. Maar er zijn bijvoorbeeld ook verschillende gezichtsbehandelingen wanneer het gaat om de standaard gezichtsbehandeling. Vaak wordt er onderscheid gemaakt tussen een basis gezichtsbehandeling, een reguliere gezichtsbehandeling en een luxe gezichtsbehandeling.

Wanneer u zwanger bent, kunt u ook kiezen voor een zwangerschapsgezichtsbehandeling. Tijdens de zwangerschap zijn er vele hormonen waar er rekening mee gehouden moet worden en het kan zijn dat uw huid anders dan normaal reageert op bepaalde producten. Daarnaast komt het vaak voor dat er veel vocht vastgehouden wordt tijdens de zwangerschap. Ook hiermee wordt rekening gehouden wanneer u kiest voor deze behandeling.

De verschillende behandelingen hebben ook invloed op de duur van de behandeling. Een basis behandeling duurt vaak 30 minuten tot 60 minuten, terwijl een luxe gezichtsbehandeling vaak 90 minuten duurt. In deze tijd wordt er de tijd genomen om extra handelingen uit te voeren. Zo kan er bijvoorbeeld een uitgebreide peeling aan worden toegevoegd en een massage voor de handen. Bedenk van tevoren goed wat u wilt bereiken met de behandeling, zodat u daarop ook de behandeling kunt uitkiezen die u wilt laten uitvoeren. Wanneer u de behandeling heeft uitgekozen, kunt u de behandeling eenvoudig inplannen. Zodra u aangeeft welke behandeling u wilt, op welke locatie en op welke datum, kunnen wij voor u aan de slag gaan om een servicepunt in de buurt te zoeken van Amsterdam en de afspraak voor u in te plannen in Amsterdam.

Over Amsterdam

Amsterdam is een plaats gelegen in Noord Holland. Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Noord-Holland telt 2.719.764 inwoners (30 september 2012) en de grootste stad van Noord-Holland is Amsterdam.

In 3 stappen uw Gezichtsbehandeling geregeld in Amsterdam

Stap 1

Selecteer op onze website de beauty behandeling & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Stap 3

U bent in goede handen bij een van onze erkende beauty servicepunten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Beauty in Amsterdam voor uw Gezichtsbehandeling?

Al meer dan 1000 beauty servicepunten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Beauty

Gratis annuleren mogelijk

Alle bij ServiceRight Beauty aangesloten servicepunten zijn erkend door ServiceRight

Last minute boekingen mogelijk

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7721 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Beauty

-20%

Massage NU tijdelijk 20% korting!

alle massages
Professionele masseurs
Landelijke dekking

BEKIJK & BOEK

-20%

Manicure NU tijdelijk 20% korting!

Vakkundige specialisten
Gecertificeerd CND Manicure
Aangesloten bij Brancheorganisatie

BEKIJK & BOEK

-20%

Gezichtsbehandeling NU tijdelijk 20% korting!

vakkundige specialisten
Producten van hoogwaardige merken
Nieuwste apparatuur

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke