Wimperextensions Ulvenhout

Kosten van wimperextensions in Ulvenhout

20%

Discount

70,80 Vanaf prijs

59,-   per set

Gratis annuleren

100% erkende salons

Vaste voordeelprijs

Hoe werken Wimperextensions Ulvenhout

eyelashes

The average duration of this service: Tussen 1 en 2 uur per behandeling

Wanneer u kiest voor wimperextensions, kiest u niet alleen voor een prachtige oogopslag, maar ook voor gemak! Zodra u uw bed uit stapt, heeft u direct mooie wimpers en u hoeft niet meer aan de slag met mascara of een wimperkruller. Het plaatsen van de wimperextensions kan volledig naar wens gedaan worden.

Wimperextensions Ulvenhout

70,80

59,- per set

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS Voorbereiding

Inclusief Wimpers Set

Inclusief 20% Korting

eyelashes

Er zijn verschillende lengtes te verkrijgen, zodat het voor iedereen toegankelijk is en iedereen gebruik kan maken van de wimperextensions. De wimperextensions voelt u niet zitten, dus u heeft een mooie oogopslag, zonder dat u hier zelf iets van merkt. Kortom: er zijn vele voordelen aan wimperextensions. Het is wel belangrijk dat u deze regelmatig blijft opvullen, omdat de wimperextensions uitvallen. U kunt de wimperextensions elke 3-4 weken opvullen om het gewenste effect te kunnen behouden. Via ServiceRight Beauty is het mogelijk om zowel een nieuwe set als het opvullen te boeken.

Kan ik mijn wimperextensions verwijderen door een specialist in Ulvenhout?

Het gebruik van wimperextensions is vaak erg fijn door de vele voordelen, maar helaas komt het soms ook wel eens voor dat iemand er niet goed tegen kan of zelfs allergisch is voor de wimperextensions. Het kan natuurlijk ook zijn dat het toch niet helemaal is wat u had verwacht of dat u al een tijdje gebruik maakt van de wimperextensions, maar u deze nu zat bent. Wanneer bovenstaand van toepassing is op u, is het uiteraard ook mogelijk om de wimperextensions te laten verwijderen. Wanneer u geen gebruik meer wilt maken van de wimperextensions, kunt u deze het best laten verwijderen door een specialist. Ga niet zelf aan de slag met het weghalen van de wimperextensions, want hiermee kunt u uw wimpers erg beschadigen. Het zelf weghalen van de wimperextensions is wel mogelijk wanneer u precies weet wat u moet doen, maar helaas gebeurt het nog erg vaak dat mensen last hebben van het afbreken van de eigen wimpers of ontstoken ogen. Het verwijderen van de wimperextensions is vaak snel gebeurd en kan al vanaf €10 in Ulvenhout.

Het laten verwijderen van de wimperextensions door een specialist kunt u regelen via ServiceRight Beauty in Ulvenhout. Wanneer u de afspraak om de wimperextensions te laten plaatsen ook via ServiceRight Beauty heeft gedaan, kunnen wij eenvoudig regelen dat u op dezelfde plaats terecht kunt om ze weer te laten verwijderen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit door een andere specialist te laten uitvoeren. Dit is volledig naar wens in te vullen!

Kan ik ook wimperextensions kopen en zelf plaatsen?

Het is mogelijk om zelf wimperextensions te kopen en te plaatsen, echter is het resultaat dan vaak een stuk minder dan wanneer u dit laat doen door een specialist. Het is een echte precisie werkje en om het mooiste resultaat te krijgen, kunt u gaan voor de one-by-one wimpers of de 3D wimpers. Dit resultaat is bijna niet te krijgen als u zelf aan de slag gaat met de wimperextensions.

Wanneer u toch zelf aan de slag wilt gaan met de wimperextensions, zorg dan dat u kiest voor wimpers van een goede kwaliteit. De lijm moet ook van goede kwaliteit zijn, want u smeert deze wel vlakbij je ogen! Zorg daarnaast dat u werkt in een schone omgeving met schone handen. Daarnaast mogen de wimpers 24 uur niet nat worden, dus het is aan te raden om nog te douchen voordat u aan de slag gaat en daarnaast uw ogen goed te reinigen. Zodra u er klaar voor bent, kunt u een klein beetje lijm op een papiertje doen. Vervolgens kunt u met behulp van een pincet de wimper in de lijm dopen en de wimper vervolgens op uw eigen wimper plakken. Let op: de wimper komt op uw eigen wimper en dus niet op uw ooglid. Op deze manier kunt u de wimpers voorzichtig aanbrengen tot u tevreden bent met het resultaat. Wanneer u de wimpers aanschaft, zit er vaak ook een kit bij om de wimpers weer te kunnen verwijderen. Mocht u toch zelf het risico niet aandurven, plan dan een behandeling bij een specialist. Op deze manier weet u zeker dat het goed gebeurd en er geen schadelijke producten worden gebruikt.

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven de eerste 2 weken het mooist zitten. Na deze 2 weken gaan de wimpers meestal uitvallen. Het is niet zo dat ze dan gelijk bijgewerkt moeten worden, want vaak blijft het zicht nog wel wat langer mooi. Gemiddeld moeten elke 3-4 weken de wimperextensions weer worden bijgewerkt om het mooiste resultaat te behouden. Bij de een gaat het sneller dan bij de ander en het kan zelfs zo zijn dat de ene keer de wimperextensions beter blijven zitten dan de andere keer. Het is niet zo exact te zeggen, omdat ook iedereen weer andere wimpers heeft en de groeicyclus van de wimper is bij iedereen anders. Door het zelf te ervaren, kunt u ook steeds beter inschatten hoelang de wimpers bij u mooi blijven zitten en wanneer u de wimpers dus weer kunt laten opvullen.

Het plaatsen van de wimperextensions duurt ongeveer 2 uur. Het is dus even stil liggen, maar daarentegen bespaart u elke ochtend nu erg veel tijd doordat u geen make-up meer hoeft op te doen op uw ogen! Het bijwerken van de wimperextensions gaat een stuk sneller. Vaak bent u dan al binnen 1 uur klaar en kunt u er weer een aantal weken tegenaan. Hoe eerder u de wimpers weer laat opvullen, hoe korter de sessie duurt. Vaak is de prijs voor het opvullen na 2 weken ook goedkoper dan wanneer u kiest voor opvullen na 4 weken. Er zijn dan meer wimpers uitgevallen, dus er moet dan ook meer worden bijgewerkt.

Wat zijn de kosten van wimperextensions laten zetten Ulvenhout?

Het plaatsen van een nieuwe set one-by-one wimperextensions kost €59. in Ulvenhout. Het opvullen van de wimperextensions binnen 2 weken kost €25 en tussen de 3 en 4 weken kost het €35 in Ulvenhout. Wanneer u langer dan 4 weken wacht met het opvullen van de wimpers, moet u weer een nieuwe set aanschaffen en betaalt u weer de volledige prijs van €70. Het is daarom aan te raden om binnen de 4 weken de wimpers op te laten vullen. Dit bespaart een hoop tijd en geld en zo behoudt u ook het beste resultaat.

Naast de one-by-one wimperextensions, is het ook mogelijk om te kiezen voor 3D wimperextensions. De prijs hiervan is bij een nieuwe set €85. De 3D wimpers zorgen voor een nog vollere look dan bij de one-by-one wimperextensions en zorgen voor een oogverblindend effect, terwijl de wimpers er nog steeds natuurlijk uit blijven zien. Daarnaast is deze manier van wimperextensions, net als bij de one-by-one wimperextensions niet schadelijk voor uw eigen wimpers.

Het laten verwijderen van de wimperextensions kost €10. Het is dus aan te raden om ook dit via een specialist te laten doen. Op deze manier weet u zeker dat zowel het plaatsen als het verwijderen op een veilige manier gebeurd en u dus zolang mogelijk kunt genieten van prachtige wimpers!

Heeft u een ander idee in uw hoofd voor de wimperextensions? Laat het ons dan ook weten! We kijken graag met u mee wat er mogelijk is bij de servicepunten die zijn aangesloten bij ServiceRight Beauty. Door uw wensen door te geven, kunnen we in overleg kiezen welke behandeling het best bij u past en aansluit op uw wensen.

In 3 stappen uw Wimperextensions geregeld in Ulvenhout

Stap 1

Selecteer op onze website de beauty behandeling & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Stap 3

U bent in goede handen bij een van onze erkende beauty servicepunten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Beauty in Ulvenhout voor uw Wimperextensions?

Al meer dan 1000 beauty servicepunten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Beauty

Gratis annuleren mogelijk

Alle bij ServiceRight Beauty aangesloten servicepunten zijn erkend door ServiceRight

Last minute boekingen mogelijk

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7721 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Beauty

-20%

Massage NU tijdelijk 20% korting!

alle massages
Professionele masseurs
Landelijke dekking

BEKIJK & BOEK

-20%

Manicure NU tijdelijk 20% korting!

Vakkundige specialisten
Gecertificeerd CND Manicure
Aangesloten bij Brancheorganisatie

BEKIJK & BOEK

-20%

Gezichtsbehandeling NU tijdelijk 20% korting!

vakkundige specialisten
Producten van hoogwaardige merken
Nieuwste apparatuur

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke