Manicure behandeling Dirksland

Bekijk de kosten van een Manicure in Dirksland

20%

Discount

17,94 Vanaf prijs

14,95   per behandeling

Gratis annuleren

100% erkende salons

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een Manicure Dirksland

Gel nagels

The average duration of this service: Tussen de 0,5 en 1 uur per behandeling

Mooie verzorgde handen zijn vaak het visitekaartje van uzelf en zorgt ervoor dat u verzorgd overkomt. De manicure kan zorgen voor deze goed verzorgde handen. Daarnaast is een bezoek aan de manicure vaak een ontspannen bezoek en zorgt echt voor even wat me-time. Even rustig zitten, kletsen en ondertussen worden uw handen en nagels mooi gemaakt. Ideaal voor iedereen die er graag verzorgd uit wil zien en voor degene die even wat tijd voor zichzelf wil.

Manicure behandeling Dirksland

17,94

14,95 per behandeling

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS Voorbereiding

Inclusief nagels polijsten

Inclusief vijlen

Inclusief 20% Korting

Gel nagels

Bent u op zoek naar een manicure bij u in de buurt? U vindt deze eenvoudig en snel via ServiceRight Beauty. Tijdens het boeken van een manicure, kunt u aangeven wanneer u de afspraak wilt laten plaatsvinden en in welke buurt, zodat wij de juiste manicure voor u kunnen boeken.

Veelgestelde vragen over een Manicure Dirksland

Wat doet een manicure Dirksland?

Een manicure verzorgd uw nagels en handen en zorgt ervoor dat u uw handen weer kunnen stralen Dirksland. De nagelriemen worden teruggeduwd en de losse velletjes hierom heen worden verwijderd. Daarnaast worden de nagels gevijld zodat alles weer netjes op een gelijke lengte is. Wanneer de nagels en handen helemaal mooi verzorgd zijn, dan kunnen de nagels worden gelakt. U kunt zelf kiezen voor een mooi kleurtje, maar u kunt ook voor een bepaald patroon kiezen of bijvoorbeeld een French manicure. De keus is volledig aan u!

Naast de standaard manicure behandeling, kunt u ook kiezen voor een specifieke pakking. De pakking zorgt ervoor dat uw handen gehydrateerd worden en uw handen ook lekker zacht zijn. Een manicure behandeling is voor iedereen en zowel mannen als vrouwen kunnen bij een manicure terecht voor een manicure behandeling. De handen worden na een behandeling weer zacht en de nagels gaan weer mooi glimmen en zijn egaal. Een manicure behandeling is dus niet alleen goed voor uw handen, maar ook een fijn moment voor u zelf waarbij u kunt genieten van het moment. Om uw nagels mooi bij te houden, is het verstandig om regelmatig een manicure behandeling te boeken. De nagels groeien vaak snel en daardoor moet de kleur op uw nagels ook goed bijgehouden worden. Daarnaast gebruikt u uw handen de gehele dag, waardoor de handen ook vaak kwetsbaar zijn en goed behandeld moeten worden. U doet er dus zeker goed aan om een manicure te boeken. Het boeken van een manicure behandeling doet u eenvoudig via ServiceRight Beauty en bij u in de buurt Dirksland.

Wat wordt er gedaan bij een French manicure of American manicure?

French manicure is misschien wel de manier van lakken die het meest bekend is bij het grote publiek, naast de standaard kleuren die er op de nagels worden gelakt. Een French manicure zorgt ervoor dat de nagels er zo natuurlijk mogelijk uit blijven zien, maar toch erg verzorgd zijn. De witte randen die ontstaan zodra de nagels groeien worden bij een French manicure net weer iets witter gemaakt en het andere gedeelte van de nagels blijven de natuurlijke kleur of worden heel licht roze gemaakt. Door de bovenste laag die er op de nagels worden gelakt, kunnen de nagels weer helemaal stralen en glimmen. French manicure kan uitgevoerd worden op de eigen nagels, maar het is ook mogelijk om dit uit te voeren op de kunstnagels.

Iets minder bekend, is de American manicure. De American manicure heeft een wat natuurlijkere look dan de French manicure en zorgt ervoor dat de nagels er op een natuurlijke manier, toch gezond en verzorgd uitzien. De kleur die gebruikt wordt bij een American manicure is de huid-/crème kleur en de punt wordt met een nude kleur geaccentueerd. Dit is een groot verschil met de French manicure, waar de top echt met een witte kleur gelakt wordt.

Zowel de French manicure als de American manicure zorgen voor een naturel look. Wanneer u voor een complete naturel look wilt gaan, kunt u beter kiezen voor de American manicure en wanneer u toch iets zichtbaarder de witte punt op uw nagel wilt hebben, kunt u dus beter kiezen voor de French manicure.

Wat zijn de kosten van een manicure behandeling Dirksland?

Een manicure behandeling heeft een vanaf prijs van €14,95 in Dirksland. De kosten voor een manicure behandeling hangen af van de behandeling die u kiest. Een standaard manicure behandeling zorgt ervoor dat uw nagels worden gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en de handen worden ingesmeerd met een heerlijke handcrème. Wanneer u ook wilt dat uw nagels worden gelakt of wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een French of American manicure, dan komen hier nog extra kosten bij. U kunt tijdens het online boeken eenvoudig aangeven wat u precies wilt tijdens uw behandeling en op basis daarvan ziet u direct een prijsberekening. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u ook direct de afspraak inplannen op een tijdstip naar keuze.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor enkel de nagels lakken. Wanneer u alleen de nagels wilt lakken en geen volledige manicure behandeling wilt, is dat uiteraard ook mogelijk. Het lakken van de nagels is al mogelijk vanaf €10.

Naast deze standaard behandelingen, kunt u ook kiezen voor uitgebreidere behandelingen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een pakking voor uw handen uit te laten voeren of om kunstnagels aan te laten brengen. Deze verschillende opties hebben ook verschillende prijzen. Tijdens het online boeken ziet u direct de prijzen van de verschillende behandelingen. Wanneer de prijs er niet tussen staat, zult u achteraf een offerte van ons ontvangen. Op basis van de offerte kunt u vervolgens kiezen of u akkoord gaat met de behandeling of niet. Zodra u akkoord gaat, gaan wij direct voor u aan de slag om de afspraak in te plannen zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van een heerlijke manicure behandeling in Dirksland!

In 3 stappen uw Manicure behandeling geregeld in Dirksland

Stap 1

Selecteer op onze website de beauty behandeling & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Stap 3

U bent in goede handen bij een van onze erkende beauty servicepunten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Beauty in Dirksland voor uw Manicure behandeling?

Al meer dan 1000 beauty servicepunten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Beauty

Gratis annuleren mogelijk

Alle bij ServiceRight Beauty aangesloten servicepunten zijn erkend door ServiceRight

Last minute boekingen mogelijk

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7721 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Beauty

-20%

Massage NU tijdelijk 20% korting!

alle massages
Professionele masseurs
Landelijke dekking

BEKIJK & BOEK

-20%

Manicure NU tijdelijk 20% korting!

Vakkundige specialisten
Gecertificeerd CND Manicure
Aangesloten bij Brancheorganisatie

BEKIJK & BOEK

-20%

Gezichtsbehandeling NU tijdelijk 20% korting!

vakkundige specialisten
Producten van hoogwaardige merken
Nieuwste apparatuur

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke