Gelnagels zetten Scheemda

Kosten van gelnagels in Scheemda

20%

Discount

5,94 Vanaf prijs

4,95   per stuk

Gratis annuleren

100% erkende salons

Vaste voordeelprijs

Hoe werken Gelnagels Scheemda

Gel nagels

The average duration of this service: 0,1 uur per stuk

Wanneer u uw nagels wilt laten verzorgen, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Een van de mogelijkheden is gelnagels. U kunt door een specialist gelnagels laten plaatsen en verwijderen. Een afspraak hiervoor kunt u eenvoudig en snel inplannen via ServiceRight Beauty. Het voordeel van gelnagels is dat het een erg natuurlijke look heeft. Deze vorm van kunstnagels zorgt ervoor dat uw nagels er weer verzorgd uit zien.

Gelnagels zetten Scheemda

5,94

4,95 per stuk

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief GRATIS Voorbereiding

Inclusief 20% Korting

Gel nagels

De gelnagels kunnen in verschillende kleuren worden gelakt en het voordeel is dat de gelnagels langer blijft zitten dan normale nagellak! Daarnaast is het ook mogelijk om de gelnagels in combinatie met de kunstnagel te nemen wanneer u de nagel ook een stuk wilt verlengen. Wanneer u dit wenst, kunt u dit aangeven bij het boeken zodat we ook de juiste afspraak voor u kunnen inplannen en genoeg tijd kunnen reserveren.

Veelgestelde vragen over gelnagels Scheemda

Kan ik gelnagels zelf zetten Scheemda?

Het plaatsen van gelnagels is erg lastig en een precisie werkje. Daarnaast moeten de producten die gebruikt worden van goede kwaliteit zijn. Het is mogelijk om zelf een cursus te volgen zodat u ook zelf gelnagels kunt zetten, echter is het vaak bij uzelf lastig omdat u er niet goed bij kan. Wanneer u geen cursus heeft gedaan, is het niet aan te raden om gelnagels zelf te plaatsen. Het resultaat is vaak niet wat u ervan verwacht en dit is vaak zonde van de tijd en het geld. Daarnaast is er kans dat de nagels beschadigd raken en in dit geval is het vaak lastiger om het weer te laten herstellen.

Een specialist heeft een aparte opleiding gedaan om de gelnagels te mogen plaatsen. Zij weten dus precies wat ze doen en gebruiken ook de juiste materialen voor uw nagels om zo min mogelijk schade aan te richten aan uw nagel. Daarnaast worden er weinig tot geen chemische stoffen gebruikt tijdens het plaatsen van de gelnagels.

Er kan ook worden gekozen voor een speciaal patroon of printje op de nagels. Wanneer u dit wenst, is het nog lastiger om dit zelf te doen. Er is een stille hand voor nodig die met alle nauwkeurigheid het printje of patroontje op de nagel kan aanbrengen.

Kortom: het is wel mogelijk om zelf aan de slag te gaan met gelnagels, maar we zouden dit niet adviseren. Om van een mooi resultaat te kunnen genieten en hiervan verzekerd te zijn, kunt u het best een specialist inschakelen om de gelnagels aan te brengen.

Welke producten worden er gebruikt om gelnagels te laten zetten of te verwijderen?

Hoewel u er misschien niet gelijk aan denkt, zijn er toch heel wat spullen nodig om gelnagels te laten zetten. Dit is ook een reden dat u beter kunt kiezen om dit uit te laten voeren door een specialist. Zij hebben alle producten in huis en dit is vaak voordeliger dan wanneer u zelf alle spullen nog moet aanschaffen. De producten die er onder andere nodig zijn, zijn: een bokkenpootje (om de nagelriemen naar achter te duwen), een bufferblok (om de nagelplaat ruw te maken), vochtige doekjes (om de nagels schoon te maken), een vijl (om de nagel in vorm te vijlen), een tipknipper (wanneer u een tip wilt) en vervolgens komen de primer, basis gel, UV-lamp, bouw gel en topgel. Daarnaast heeft u ook nog een cleanser en een penseel om de gel op de nagel aan te brengen. Kortom: er zijn veel materialen nodig voor het plaatsen van de gelnagel. Een specialist heeft alles in huis en kan de juiste materialen gebruiken.

Voor het verwijderen van de gelnagels zijn er weer andere materialen nodig. De lijst is gelukkig een stuk korter. Wat er nodig is: watjes, aluminiumfolie, aceton, vaseline en nagelolie. Het verwijderen van de gelnagels is vaak wat eenvoudiger dan het plaatsen, maar het is alsnog verstandig om dit door een specialist te laten doen om ervoor te zorgen dat de nagels zo min mogelijk beschadigd raken. Houd er bij het verwijderen wel rekening mee dat de meeste nagelsalons alleen gelnagels verwijderen die zelf zijn gezet, omdat ze dan weten wat voor producten er zijn gebruikt.

Wat zijn de kosten om gelnagels te laten zetten Scheemda?

De kosten om gelnagels te laten zetten in Scheemda is 4,95 per stuk, afhankelijk van wat u precies wilt met de gelnagels wordt er een totale prijs opgesteld. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een verlenging van de nagel. Wanneer u hiervoor kiest, dan kunt u rekenen op enkele tientjes die bij de prijs komen. Om exact te weten wat de kosten zullen zijn voor de door u gekozen gelnagels, kunt u online de boekingsmodule invullen. Zodra u dit gedaan heeft, zult u de prijs zien van het plaatsen van de gelnagels. Wanneer het niet direct mogelijk is om u van een prijs te voorzien omdat u bijvoorbeeld een specifiek patroon wilt, dan zullen wij u achteraf voorzien van een offerte waar u de prijs kunt terugvinden. Zodra u hiermee akkoord gaat, zullen wij met u de afspraak inplannen in Scheemda!

Wat zijn de kosten om gelnagels te verwijderen?

Het verwijderen van gelnagels kost €15 in Scheemda. In sommige gevallen kan de nagelstudio dit gratis doen wanneer zij ook de nagels hebben geplaatst of wanneer u kiest voor een nieuwe kleur. U kunt dus van tevoren altijd de nagelstudio benaderen waarbij u de nagels ook heeft laten zetten. Wanneer het niet mogelijk is om dit bij dezelfde studio te laten doen, dan kunt u dit ook bij een andere salon laten doen, maar hier hangen dus vaak wel kosten aan vast. Wanneer u de gelnagels bij dezelfde of een andere salon wilt laten verwijderen, dan kunt u de afspraak via ServiceRight Beauty inplannen. Geef daarbij aan bij welke salon u de nagels heeft laten plaatsen en/of u bij dezelfde salon terecht wilt of niet. Dan kunnen wij hiermee rekening houden tijdens het inplannen van uw afspraak in Scheemda!

In 3 stappen uw Gelnagels zetten geregeld in Scheemda

Stap 1

Selecteer op onze website de beauty behandeling & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Stap 3

U bent in goede handen bij een van onze erkende beauty servicepunten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Beauty in Scheemda voor uw Gelnagels zetten?

Al meer dan 1000 beauty servicepunten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Beauty

Gratis annuleren mogelijk

Alle bij ServiceRight Beauty aangesloten servicepunten zijn erkend door ServiceRight

Last minute boekingen mogelijk

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7721 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Beauty

-20%

Massage NU tijdelijk 20% korting!

alle massages
Professionele masseurs
Landelijke dekking

BEKIJK & BOEK

-20%

Manicure NU tijdelijk 20% korting!

Vakkundige specialisten
Gecertificeerd CND Manicure
Aangesloten bij Brancheorganisatie

BEKIJK & BOEK

-20%

Gezichtsbehandeling NU tijdelijk 20% korting!

vakkundige specialisten
Producten van hoogwaardige merken
Nieuwste apparatuur

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke